Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 13:04   #4082
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Elias
Niestety jak pisałem my nośników pod własną marką nie produkujemy więc nie interesowałem się tym tematem.
Myślę że Paweł może Ci na to pytanie odpowiedzieć, bo organizował dostawy dla Piotra.
Zostal Pan juz zdekonspirowany, wiec nie ma sensu dalej sciemniac. Ja moge powiedziec tylko tyle ze nie jestem osoba do ktorej bylo kierowane pytanie "Czy Wielcy przedstawiciele mają w kraju swoje laboratoria..." to bylo pytanie zapewne skierowane glownie do Pana reprezentujacego Esperanze i do Platinum Polska.

Jezeli to pytanie bylo do mnie (wlasciwie to do Piotra) to jestem pewien ze takiego labolatorium Piotr nie ma, bo niby za co mialby je utrzymac. Ogolnie jak przychodza plyty nowe, bedace debiutantami na rynku to dostaje ich kilka do ponagrywania i sprawdzenia (czesc z nich sprzedaje innym, troche z nich rozdaje zeby inni sprawdzili i ustosunkowali sie do produktu - m.in. przed sprowadzeniem Speedow z MBI wyslalem kilka plytek do Kowanskiego), ale to oczywiscie nie jest w zadnym razie 'labolatorium'.
pawelblu jest offline