Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 18:43   #14
lolek162
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.09.2004
lolek162 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Do niektórych to nic niedociera . Zamiast przeczytać temat to tylko wywalają metki z majtek albo pampersów ja ma eizo jak mam iiyama cenię sobie bezpieczeństwo bo przy takim monitorze siedze i widze ale prąd mnie nie porazi bo mam super instalację . Dorwałem się do kompa i jeszcze lepiej internetu jestem kimś , to sobie pożartuje na forum komentarzy nabije bzdurami , które mam w głowie . A może tak administrator wywali ich z forum bo konkretów zero tylko teksty mam w głowie ( a won do hiphopu i tam pokazywać jestem kimś w slamsach bo skaładam rymy , jestem luzak itd .).
Tu człowiek się stara rozwinąć wątek i pyta o opinie a hołota ja to ja tamto , ja cenie to tamto a itak wiekszość z tych lcd to składaki z kilku firm , produkowane w Chinach albo w czasie transportu przez granicę .
Widać na tym przykładzie polską konserę rybną źle zamknietą i śmierdzącą .
Liczy sie tyko to co mi wmówią w reklamach albo w opniniach klijentów zawsze żetelnych itp i itd.
A może jak się weszło do zasmarkanej Unii to czas coś zmienić , gdzieś pojechać , coś zobaczyć . A nie tyko do kościoła , rodziny i komputera zresztą markowego i boskiego bo świat w internecie jest ciekawszy niż w realu .
Podkreślam jeszcze raz dla pampersów i ojców bezpiecznych rodzin .
Ja oczekuje konktertów na temat tego modelu Targa 19-2x i nic więcej .
Nie wiesz , nie zawracaj głowy idź się uczyć a nie zajmować czas na forum i nabijać komentarze .
Co za g............ !!!
lolek162 jest offline   Odpowiedz cytując ten post