Cytat:
Napisany przez lolek162
Do niektórych to nic niedociera . Zamiast przeczytać temat to tylko wywalają metki z majtek albo pampersów
|
Wiesz sugerujemy Ci abys nie pakowal sie w cos czego nikt nie zna. Ale jak chcesz to w TESCCO maja super pampersy a jakie tanie ... Moze sprawdzisz czy Ci odpowiadaja...
Cytat:
Napisany przez lolek162
A może tak administrator wywali ich z forum bo konkretów zero tylko teksty mam w głowie ( a won do hiphopu i tam pokazywać jestem kimś w slamsach bo skaładam rymy , jestem luzak itd .).
|
Tak sie sklada, ze jestem adminem i jak Ci sie cos nie podoba to moge Ci pomos wyprostowac poglady...
Dodam, ze nie podoba mi sie to, ze atakujesz w dosc niewybredny sposob innych uzytkownikow forum.
Cytat:
Napisany przez lolek162
Tu człowiek się stara rozwinąć wątek i pyta o opinie a hołota
|
Na tym forum panuje kultura i nikt nikogo na nikogo nie bedzie bluzgac. Nie wiem czy wiesz ale panuje demokracja i kazdy ma prawo zabrac glos. Jezeli Ci sie to nie podoba to nikt Cie tutaj nie trzyma.
Z mojej strony zolta kartka.
Cytat:
Napisany przez lolek162
Nie wiesz , nie zawracaj głowy idź się uczyć a nie zajmować czas na forum i nabijać komentarze .
|
Coz mysle, ze osoby ktore zabraly glos w tym watku wiedza wiecej niz Ty i to raczej Ty powinienes isc poczytac na temat zasad dobrego wychowania.
Kazdy napisal Ci czego uzywa i jakie ma zdanie na temat tego produktu. Nikt nie wypowiedzial sie na temat jakiegos LCD ktore jest sprzedane na wage w markecie bo nikt przy zdrowych zmyslach nie kupuje tam sprzetu.
Jezeli jednak nie widzisz tego to kup ten panel tylko nie pisz za kilka tygodni ze masz z nim problem.
A co do komentarzy to nikt nie zwraca uwagi na ich ilosc. Skoro Ciebie to tak meczy to wiele mowi na Twoj temat.
Cytat:
Napisany przez lolek162
Co za g............ !!!
|
Nie przeginaj paly!