Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2005, 22:48   #27
Unit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2005
Unit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam wprawdzie monitor CRT i nie powinienem się wypowiadać w tym temacie, zwłaszcza, że LCD-kami nie interesuję się za bardzo ale Twój ostatni post lolek162 sprawił, że zmieniłem zdanie.

Pouczasz innych w jaki sposób mają pisać swoje posty. Powiem Ci tylko, że zanim zaczniesz wymagać czegoś od innych najpierw sam spełniaj takie wymogi. Nawet nie potrafisz edytować swojego posta tylko walisz jeden pod drugim wprowadzając tym samym bałagan i jeszcze oskarżasz przy okazji innych użytkowników, że nabijają licznik.

Druga sprawa - twierdzisz, że nikogo tu nie obrażasz. Z kontekstu niektórych Twoich wypowiedzi wynika jednak co innego i niektórzy, bardziej wrażliwi użytkownicy mogą się poczuć dotknięci (żeby nie było - ja do nich nie należę). Jeśli jeszcze tego nie wiesz to obrażanie nie polega jedynie na zwyzywaniu kogoś.
Pisałeś o swoich uczniach - wnioskuję z tego, iż jesteś nauczycielem. Co jak co ale po osobie dorosłej, w dodatku nauczycielu spodziewałem się więcej kultury.

I na koniec - masz pretensje do ludzi, że nikt nie pisze nic o monitorze Targa. A nie wpadłeś na to, że nikt takiego monitora nie posiada i zamiast tego chce napisać coś o innych, alternatywnych i sprawdzonych przez siebie panelach?
Z tego co się orientuję Targa jest u nas mało popularną firmą (sam pierwszy raz o niej przeczytałem w tym topicu) i gdybym miał kupić jakiś monitor LCD wybrałbym markę znaną i cieszącą się renomą a nie ryzykowal z firmą, której nie znam.

To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam.
Unit jest offline   Odpowiedz cytując ten post