no tak ale jak miałem płyte od znajomego to w Windows Media Player czytał mi(niewiem co ale czytał) autorów i tytuły piosenek wykonywanych.W tym coś musi byc.
Dodam ze posiadam Nero Burning Rom 6.6.0.14 w polskiej wersji.I to co ty napisałeś "Grzesiu" to niema w tym nic takiego!!Tak samo "Smolik" podał linka gdzie pisze jak to zrobić i pisze oczywiście na przykładzie Nero Burning Rom(ale jakiej wersji to niewiem naperwno w jakiej starszej) i tez niekumam ja to zrobic!!

A pomoc ma po angielsku,tam jest wrzystko co do joty a nieznam anglika tylko mam pokazane opcje kturych w swym nero niewidziałem jeszcze.A tak wogule to chyba sami uzywacie nero to powiniście wiedzieć jak to zrobic i kierować sie od samego poczatku aż do końca jak to nagrać a nie wyrywkowo bo niezajaże.
No cuz chyba nikt niema pojecia jak to zrobic a wkońcu to forum związane z nagrywaniem płyt ipt.A jak wie to pisze a niepodaje w jakiej werski programu to zrobic.Sorki ze jest taki wybredny ale to jest dlamnie ważne.
W tym nero jet taka opcja jak "Utwóz CD z danymi i audio" to jet to niby CD-Text.

?.Ale sami powiniście wiedzieć.
Czekam na prawdziwe wypracowanie od jakiegos najlepiej moderatora jak wie bądz osoby co mi wkoncu napisze od A co Z jak to zrobić w jakim programie w jakiej wersji itp.,krok po kroku.
A i jeszcze raz sorki za smiecenie.
Dodam ze moja nagrywara obsługuje CD-Text.Bo sprawdzałem.