Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2005, 18:11   #6
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Heraklit
Już go można w Polsce kupić (sirius, niestety tylko biały). Również go brałem pod uwagę, ale firma BenQ kojarzy mi się z b.niską jakością. Specyfikacja obu nagrywarek jest wręcz identyczna, choćby wykorzystanie tej samej elektroniki (Philips). Nie wiem jak jest z mechaniką: część źródeł podaje, że początkowo były produkowane z mechaniką BenQ, a część z Lite-on (a może wszystko jest produkowane z mechaniką Lite-on)? Dlatego pytam, jak on rzeczywiście się zachowuje: głośność, jakość zapisu. Jeżeli jest głośny i ma jakość zapisu po Lite-on'ie to raczej poczekam na inne nagrywarki z LS, albo kupię Pionka.
Kolego przeciez wiadomo ze LS jest nowa technologia na rynku zawsze mozna powiedziec ze kazda nagrywarka z nowa tech. ma niska jakosc ale tak naprawde to zalezy wszystko od nosnikow np. nec nagra ci ladnie minusa a liteon wogole czy to jest ulomnosc nagrywarki a czy nec np. moze nie wypali plusa a liteon zrobi to bez problemu .
Wiec czy nie kazda nagrywarka na rynku jest w pewnym sensie ulomna bo ja jeszcze nie widzialem zadnej ktora wypala wszystkie plyty perfekcyjnie wiec o czy my tu mowimy .
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Jezeli sprzedaja to co na obrazku to to mi wyglada predzej na Benq niz na LiteOna.

Oczywiscie te na Benq sa lepsze niz te na Litku.

Ogolnie byly 3 serie: na Benq, LiteOnie i LG. Najwiecej jest na Litku, ale czesc jest jeszcze na Benq (lepsze), a o tych na LG mozesz zapomniec - nie znajdziesz, choc nie wiadomo nawet jak to im wyszlo.
Ten hp to jest konstrukcja tylko HP i Liteona tak sie zarzekaja ale kto to wie w dzisiejszych czasach

Ostatnio zmieniany przez legion : 15.06.2005 o godz. 18:20
legion jest offline