Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2005, 10:43   #6
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Widzisz.. ja generalnie jestem za, bo to już się naprawdę przykre robi, jak przechodzę obok przedszkola, a tam kilkuletnie dzieci klną tak, że w życiu by mi takie słowa przez gardło nie przeszły... Ale jak to jest często w naszym kraju tak i tu karani są najczęściej Ci, którzy najmniej na to zasługują. Ile to ja razy słyszałem takie kwiatki z ust policjantów, że aż się miło na duszy robiło...
No zgadza sie ale mandatmi tego nie rozwiaza tylko widac ze to jest jawne szukanie pieniedzy a lacina zawsze bedzie w naszym jezyku i nic na to nie poradzisz ale zeby walic takie mandaty to wole juz przekroczyc szybkosc 40 km/h
A co do dzieci to biega u mnie po podworku gowniarz 8 letni ale taki ma slowniczek lacinski ze glowa boli wiec chyba jego rodzice powini sie tym zajac no tak zapomnialem jak mama i tata codzienie na bance bo pracy nie maja i nie moga znalesc to chleja a dziecjaka podworko wychowuje

Zwlaszacza jak w telewizji sie slyszy nostop lacine w filmach a juz nie mowiac o Polskich filmach wiec o co im chodzy praktycznie producenci np. Psow powinni milionowy mandat zaplacic za demoralizowanie kultury polskiej

Ale moim zdaniem to jest wbrew konstytucji takie dawanie mandatow ale zapomnialem ze konstytucje Polska mozna przerobic na papier toaletowy.

Ostatnio zmieniany przez legion : 16.06.2005 o godz. 10:56
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post