Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2005, 14:08   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Kolejny nic nie wnoszący wywiad z prezesem GyGy

Nie wiem na co liczą developerzy gygy. Obiecują od 6 mięchów, że wyjdzie nowa wersja [7.0] i to będzie rewolucja heh. W pierwszej becie dali wideokonferencje, które wcale nie działały lol. Zmian w samym programi prawie nie ma. Ciekawe czy poprawili dzielenie wyrazów w oknie rozmowy?
Tak szumnie zapowiadają kolejną wersje bo tracą użytkowników swojego za***iście gównianego klienta. Dobrze że się w miare rozejrzałem za innym komunikatorem i wybrałem konnekta.

Podsumowując w tym wywiadzie to prezes tylko obiecuje i obiecuje. Czyli marketing i nic więcej. W sumie czymś trzeba jednak nadrabiać skoro produkt jes do dupy

A ten komentarz jest chyba kwintesencją mojej wypowiedzi :

Cytat:
Zespołowi "programistów" z sms-expres proponuję skorzystać z jakieś unijnej dotacji dla upuśledzonych informtyków i zatrudnić kogoś kto albo wie i potrafi więcej , albo jest szybszy
Pozdrawiam