Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2005, 19:55   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
szczerze mowiac po moich ponad polrocznych przygodach z abonentem w erze odradzam kazdemu abonament gdziekolwiek...
lepiej UZBIERAC pieniazki do fona, ktory nas interesuje i zyc z pre-paid'ami - naprawde..

co do tej motki - fajny telefon, mysle, ze nie bedziesz mial z nia problemow i bedziesz z niej zadowolony, jesli jutro podpiszesz umowe i wezmiesz wlasnie ja - mam nadzieje, ze opiszesz swoje wrazenia

pozdro
Jeśli się zdecyduję to opiszę na pewno

Natomiast co do pakowania się w abonament... Właściwie jedyna rzecz, jaka mnie martwi to to, że przez dwa lata wiele na rynku może się zmienić (i zapewne zmieni). Bo jeśli chodzi o samą konieczność regularnego płacenia, czy bycie związanym z operatorem, to te rzeczy mi nie przeszkadzają..

Natomiast karty.. w sumie ja wiem, że są one teraz bardzo opłacalne, ale tu brakuje mi tej.. hmm... powiedzmy "stałości".. W abonamencie dostaję po prostu rachunek i go płacę, mam stały numer i stałą usługę, a w kartach to wszystko jest lotne (co w sumie jest ich zaletą, ale ja teraz mając wiele innych rzeczy na głowie widzę to jednak jako wadę). Konieczność kupowania co chwila karty, słuchanie jakiś gadek o tym przypominających, zastanawianie się czy może nie zmienić sieci, jaką kartę kupić itp... To niby wszystko zalety, ale dla mnie jakoś abonament jest w pewien sposób uproszczeniem tego wszystkiego (zwłaszcza czasowym). Ale.. sam nie wiem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post