Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2005, 13:53   #823
to-ja
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.05.2005
to-ja w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@slawekj: a gdzie wyprodukowano twoj egzemplarz LG (Korea/Chiny) i kiedy (miesiac/rok)? Ile temu kupiles i jaki bios byl oryginalnie w wypalarce? Ile plytek mniej wiecej wypaliles - moze naped zaczyna padac? Ja jeszcze nie slyszalem, zeby komus ze znajomych juz padlo to LG (4163B) - ale oni (i ja) nie palimy zbyt duzo. (Ja na swojej wypalilem na razie ok. 25 plyt DVD i CD i jest ok - odpukac).

btw wielka prosba do wszystkich posiadaczy 4163B: czy moglibyscie porobic w nowym CD Speed'zie (v4.00) testy ScanDisk roznych plyt, a zwlaszcza CD, najlepiej starszych i porysowanych (szczegolnie jakies kilkuletnie Audio CD, tloczone z danymi, CD-R, CD-RW - wazne, zeby byly troche i bardziej niz troche zuzyte)? Przy wykresie zaznaczcie miejsce i date produkcji uzytego w tescie egzemplarza 4163B.

Bo ja ostatnio porobilem z ciekawosci troche testow na swoich plytach CD na tym LG i sie przerazilem wynikami (co prawda mam pewna teorie na ten temat, ale o tym pozniej jak zobacze troche wiecej wynikow testow). Zreszta potem wrzuce co najmniej jeden fajny wykres .Testowanie DVD w SD mnie znacznie mniej interesuje w tej chwili.

Ostatnio zmieniany przez to-ja : 17.06.2005 o godz. 14:01
to-ja jest offline   Odpowiedz cytując ten post