I owszem, przeczytałem.
Tylko, że nic z niej nie wynikło, a b***** jak jest tak jest.
Dyskusja IMHO jest bez sensu - jeden sądzi tak, drugi inaczej, trzeci to to i owo a w piątek jestem sprawny umysłowo "inaczej".
Są trzy metody ustawienia kategorii:
1. Kategorie ogólne, a potem po ilości postów i cyklu życia wątków można dzielić je dalej - tak właśnie jest z obecnym wątkiem o nośnikach. Jest on już przerośnięty, a i dalej będzie rósł - koniecznie trzeba go podzielić.
Niekoniecznie musi to dotyczyć np. popularnych nagrywarek np. Lite-on 411 - jest ich dużo (postów), ale model się starzeje i wątek "umrze" śmiercią naturalną
2. Ściąganie - zobaczyć, jak to mają zrobione inne fora i zaimplementować najlepsze rozwiązania - po co się męczyć z odkrywaniem Ameryki skoro ona już dawno odkryta?
3. Podział logiczny poddany pod dyskusję - najmniej efektywny, o czym można przekonać się w przytoczonej dyskusji.
Po rejestracji na cdfreaks, kilkoma kliknięciami odszukuję interesujący mnie temat - tutaj ni hu-hu, a tam nie mam żadnego problemu. Mam problem z moją nagrywarką? Dział sprzetowy -> Nagrywarki DVD -> Napędy LG i jestem w domciu