Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2005, 21:26   #2594
bart_3d
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.09.2004
bart_3d zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez darkness666
Mam tą samą nagrywarkę (Nec Dvd-r/rw ND-3520A) i mam pytanie: jak nagrywać dwustronne płyty dvd i czym najlepiej? Najpierw nagrywamy jedną stronę, a potem przekładamy na drugą stronę i dalej nagrywamy? Ja próbowałem nagrywać tak Nero 6 i po nagraniu jednej strony chciałem nagrać następną, ale w którymś momencie wyskoczył błąd o nieudanym nagrywaniu. Możliwe, że to przez to, że podpisałem tą stronę (już nagraną) pisakiem do cd, dvd (heh taki odruch bezwarunkowy )? Potem chciałem nagrać to wszystko jeszcze raz, ale gdy już miałem nagrać następną stronę, poprostu program (nero 6) zakomunikował, ze nagrywanie się niepowiodło (na samym początku, 1% procesu nagrywania). O co tu chodzi? Jeżeli trza coś zmieniać w ustawieniach, uaktualnić bios lub coś innego to proszę o dokładne wytłumaczenia tego wszystkiego. Jak to jest już gdzieś na forum to proszę o podanie tych tematów. Jeżeli coś z biosem to dobrze by było gdyby ktoś odrazu podał do niego linka i czym to zmienić. Help! Aha, używam tych samych płyt .

Płytka 2-stronna jes traktowana jak 2 odzielne płytki (tylko tyle, że masz to w jednym kawałku).

A tak poza tym, możesz mi łaskawie wytłumaczyć, jakim cudem i w którym miejscu podpisałeś tą płytkę?
Bo albo ja czegoś nie jarzę, albo ty zdolny jesteś
bart_3d jest offline   Odpowiedz cytując ten post