Cytat:
|
Napisany przez rycho
To miało być takie lekkie pchnięcie w plecy. 
|
I może podziałało

bo umowę podpisałem
Wrażeń jeszcze opisywać nie będę, choć generalnie zadowolony jestem, bo jest niestety jedno ale (ale myślę, że nie będzie stanowić to problemu). Otóż jeden przycisk na klawiaturze wydaje się tak minimalnie bardziej wciśnięty od innych. W praktyce niby niczemu to nie przeszkadza, ale jednak zauważa się, że trzeba wyraźnie więcej siły włożyć w jego przyciśnięcie. Sprawdzane już na dwóch osobach oprócz mnie i wszyscy mają (bez żadnego wcześniejszego naprowadzania) takie same wrażenie. W punkcie mieli jeszcze jeden egzemplarz (przynajmniej wcześniej dnia dzisiejszego, ale myślę, że powinien jeszcze być), więc jutro rano się tam przejadę i zapytam, czy ewentualnie dałoby się wymienić na ten drugi. Dlatego też nie chcę się już dzisiaj bawić telefonem i oddać go jako nówkę.
Jeśli nie będzie to możliwe to i też tragedia się nie stanie, bo nie jest to żadna duża wada i można się spokojnie do tego przyzwyczaić. Ale też kupując już nowy telefon niech będzie on w stanie idealnym. Najwyżej zadzwonię do serwisu i spytam się, jak oni to widzą.
I tu mam jeszcze pytanie do Bartka, jako że miałeś jeszcze niedawno tę komórkę. Ten przycisk to pierwszy z lewej na samej górze. Nie miałeś może u siebie czegoś podobnego? Bo możliwe, że po prostu ta komórka tak ma (chociaż nie sądze) i nie jest to wyjątek. To zresztą sprawdziłbym jutro w salonie, ale mogę też zapytać.
Ale pomijając tą jedną sprawę, to telefon naprawdę mi się podoba, warunki umowy są w porządku, więc jestem zadowolony