Dyskusja: Wybór TV ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2005, 11:11   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mensir67pl
troche ne na temat:

zgadza sie tyklo jak czas pracy ? posiadam takowy 12 letni pracuje bez zastrzezen ale juz tyle nie wytrzymuje (czas pracy ) ale dziala
on
wyjęty z wyjca, czyli na zewnątrz przebywa.

Europower który ma niby wytrzymywać 10 lat padł po 5 w centralce (inny system)

off

a wracając do telewizorów to ja mam 27'' Sony z '87 roku i jeszcze się ludzie zachwycają jakością obrazu (ja już nie)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post