Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2005, 12:16   #1256
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez speaker1985
O to jet bardzo ciekawe co tu piszecie poniewaz tez chce nagrac znajomamu gre na konsole PS2 (Grand turmismo 4 ) sciagnołem z neta(P2P) i jest na 1 płycie chyba??
Tak w obrazie ma cos koło 5GB zależy jak wersja i jak to ssałes, czy było spakowane rar'em, czy był to obraz itd.

Cytat:
I jak mu nagrałem raz z pretkoscia 8x w Alcohol to weszła gra do pewnego momentu.Jak pokazały sie napisy to odmówiła dalszego czytania płyty.Czemu
Po pierwsze masz prawdopodobnie tą wersje, którą trzeba z"patch"ować, wypalić x2 na płycie DVD+DL jak kolega wspomniał

Cytat:
teraz kupiłem CD-RW i chce mu nagrać.Nagrywałem z pretkością 4x ale plejka letko poczytała płyte i koniec nieweszła gra.Niwiem czemu tak sie dzieje a ma konsole przerobaną perfekcyjnie.ale to juz stara konsola ma z 5 lat.alaser jak czyta płyty to tak fajnie skrzecz a raczej skacze ale czyta.Dziwne a niepowinien wogule.
Jeśli masz plejke 5 lat to bys wiedział czemu się tak dzieje ;]

Cytat:
A i oco chodzi z tym Chip Modem co to dokładnie jest takiego.to czenśc która sie wymienia w konsoliCzy jakis programikjak programik to gdzie go znajde.
Zależy jakiego masz chipa jeśli jest tak stary, to sie nie dziwie ze nie chodzi-Napisz jakiego masz.