Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2005, 15:46   #113
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman
jest on umieszczony centralnie? ja mialem tak w innym modelu. wedlug mnie to spelnialo te same role co taka wypustka, zeby klawiature lepiej czuc na "slepo" lub jak ktos ma klopot ze wzrokiem.
Przycisk pierwsze z lewej na samej górze (pierwszy rząd). Ale już temat nieaktualny, bo byłem dzisiaj w punkcie, przyjrzałem się dokładnie drugiemu egzemplarzowi i miał dokładnie to samo. Stwierdziłem, że widocznie ten telefon po prostu tak ma i już zapomniałem o sprawie. Tak, jak pisałem wcześniej, nie jest to żaden wielki problem, a jedynie minimalna "niewygodność", do której już się przyzwyczaiłem i o której zapewne szybko zapomnę.

Tymczasem bawię się całym oprogramowaniem do telefonu. Trochę się rozczarowałem, ale wygląda na to, że niepotrzebnie, bo nie znalazłem do tej pory żadnych dodatków do telefonu, takich jak dodatkowe dźwięki, tematy, gry czy inne tego typu sprawy, ale właśnie zamontowałem kartę pamięci i wygląda na to, że na niej jest tego sporo (a rozczarowałem dlatego, że w jednej z recenzji czytałem, że Motorola właśnie sporo - bo ok. 250MB - tego dodaje w komplecie. Z tym, że recenzji czytałem wiele, w tym również zagranicznych i nie pamiętałem już czy dotyczyło to oferty w Polsce, czy w innym kraju. Tak na przykład było z grą Pinball, którą w jednym opisie bardzo chwalili, a której w Polsce nie ma w komplecie). Tak więc wracam do zabawy. Na razie w każdym razie wrażenia z telefonu są nad wyraz pozytywne

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post