Cytat:
Napisany przez pawelblu
Przede wszystkim jako jeden z bardzo niewielu nie ocenia ludzi po legitymacjach tylko po pogladach i tym co robia.
|
nie mam pojecia, na jakiej podstawie go tak oceniasz
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Cala prawica niezaleznie od tego co by robila lewica, bedzie na nia naskakiwac i to jest zalosne.
|
no bo to co wyczynia lewica to po prostu nie jest juz nawet bulwersujace, to juz jest meczace, trudno nie naskakiwac
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zreszta zawsze przed wyborami partia ktora ma przewage (zwykle jest to partia opozycyjna) buduje swoja pozycje jedynie na krytyce i populistycznych chwytach.
|
to prawda, co wybory mamy taka sytuacje, cholernie zalosne i jakze to polskie
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Nie widze takich praktyk w SDPL, choc powiem szczerze ze program partii lewicowicowej mi nie odpowiada bo mam poglady liberalne (szczegolnie w gosporadce i finansach).
|
nie widzisz takich praktyk, bo wiedza ze byli w sld, wiec co oni maja powiedziec, "to nie my psulismy polske przez ostatnie lata"?
uciekli z tonacego stalowo-betonowego ruskiego okretu (mam nadzieje ze pojdzie gleboko na dno)
teraz sobie dryfuja na czerwonym kutrze rybackim z zepsutym motorem, wioslo ma jedynie borowski, ale sam daleko ta lajba nie poplynie