Cytat:
Napisany przez pykson
nie mam pojecia, na jakiej podstawie go tak oceniasz
|
Ano bardzo czesto ogladalem i ogladam obrady sejmu i widze jaki byl stosunek marszalka borowskiego do poslow. Ogladam wiekszosc programow publicystycznych (choc nie wiem sam czy jest to dobre) i musze przyznac ze borowski najrzadziej ze wszystkich siega po argumenty typu 'rzadziliscie i nic nie zrobiliscie'.
Cytat:
Napisany przez pykson
no bo to co wyczynia lewica to po prostu nie jest juz nawet bulwersujace, to juz jest meczace, trudno nie naskakiwac
|
Nie uznaje odpowiedzialnosci zbiorowej - winne sa jednostki, jednostki ponosza kare. Natomiast to ze teraz jednostek aferalnych jest wiecej z lewa, to normalne bo teraz rzadzi lewica (konczy, ale jeszcze rzadzi). Tak samo bylo 4 lata temu z prawica. Az smiac mi sie chce z powodu historii posla Kolasinskiego z AWS, ktory na dzien przed koncem kadencji i wygasnieciem imunitetu uciekl za granice, a nastepnego dnia prokuratura wydala za nim miedzynarodowe listy goncze. Wtedy tez byly jednostki jawnie kpiace z prawa i byly to jednostki z prawej strony sceny politycznej.
Cytat:
Napisany przez pykson
nie widzisz takich praktyk, bo wiedza ze byli w sld, wiec co oni maja powiedziec, "to nie my psulismy polske przez ostatnie lata"?
uciekli z tonacego stalowo-betonowego ruskiego okretu (mam nadzieje ze pojdzie gleboko na dno)
teraz sobie dryfuja na czerwonym kutrze rybackim z zepsutym motorem, wioslo ma jedynie borowski, ale sam daleko ta lajba nie poplynie
|
Hm... A jak wygladal PIS pod koniec rzadow AWS ?? Ta sama historia tylko inny sternik i kolor kutra. A kampanie mieli duzo bardziej agresywna niz SDPL teraz.