Dzięki @pepperman za linki i wskazówki, ale mam dalsze wątpliwości. Zacznę od tego, co mi przed chwilą podałeś. Czy ten cały kod wpisuje się trzymając przycisk menu czy tylko wcześniej go naciskając? I w którym menu trzeba to zrobić? Próbowałem już na różne sposoby i cały czas bez żadnych rezultatów.
Co do dalszych programów to już próbowałem, ale na razie bezskutecznie, dlatego na razie chciałbym włączyć to Java Loader.
Natomiast chyba już wiem, dlaczego żaden program nie chce mi się z telefonem połączyć. Tak, jak przy zwykłych ustawieniach USB (czyli z karty) wszystko się ładnie instaluje, tak przy ustawieniu fax/dane nie instaluje się nic i pojawiają się same błędy (screen). Nie mam pojęcia z czego te rzeczy poinstalować, bo na płycie nic takiego nie ma, a i Windows sam nic nie znajduje..
Dodatkowo jak w managerze urządzeń chcę sprawdzić port COM, pod którym podłączona jest komórka, to nie mogę w ogóle znaleźć Motorola Modem, mimo, że komórka jest pod komputer podłączona..
Pewnie coś źle robię od samego początku, ale nie wiem co, bo trzymam się podawanych instrukcji..
Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 20.06.2005 o godz. 14:53
|