Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dzięki @pepperman za linki i wskazówki, ale mam dalsze wątpliwości. Zacznę od tego, co mi przed chwilą podałeś. Czy ten cały kod wpisuje się trzymając przycisk menu czy tylko wcześniej go naciskając? I w którym menu trzeba to zrobić? Próbowałem już na różne sposoby i cały czas bez żadnych rezultatów.
Co do dalszych programów to już próbowałem, ale na razie bezskutecznie, dlatego na razie chciałbym włączyć to Java Loader...
|
zrob tak jak tutaj, ale na spokojnie:
Wejście do menu OPCODE:
Wciskamy klawisz menu i w czasie trwania animacji ikony zaznaczonej wpisujemy:
048263*
Jesli zrobimy to w miarę szybko, pojawi się menu OPCODE, dalej wpisujemy kody dla konkretnej funkcji, którą mamy zamiar zmienić,
UWAGA, po wpisaniu kodu, pownien pokazać się komunikat Results F1:0, co oznacza, że zmiana została zapisana. Możemy wtedy dać wstecz i zmieniać kolejne funkcje.
na dole wyswietalacza masz trzy przyciski. interesuje Cie ten srodkowy. wcisnij go (przejdziesz do menu tefefonu - bedzie widocznych 9 ikon - kursor zatrzyma sie na pierwszej i ikona bedzie animowana) i szybciutko wpisz te kombinacje 048263* (wlasnie podczas tej animacji). sorki, ze tak lopatologicznie, ale czasem tak najepiej wytlumaczyc

.
jesli chodzi o klopot z polaczeniem to po prostu masz zle zainstalowane stery.