Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.06.2005, 18:23   #132
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dzięki @pepperman za linki i wskazówki, ale mam dalsze wątpliwości. Zacznę od tego, co mi przed chwilą podałeś. Czy ten cały kod wpisuje się trzymając przycisk menu czy tylko wcześniej go naciskając? I w którym menu trzeba to zrobić? Próbowałem już na różne sposoby i cały czas bez żadnych rezultatów.

Co do dalszych programów to już próbowałem, ale na razie bezskutecznie, dlatego na razie chciałbym włączyć to Java Loader...
zrob tak jak tutaj, ale na spokojnie:

Wejście do menu OPCODE:

Wciskamy klawisz menu i w czasie trwania animacji ikony zaznaczonej wpisujemy:

048263*

Jesli zrobimy to w miarę szybko, pojawi się menu OPCODE, dalej wpisujemy kody dla konkretnej funkcji, którą mamy zamiar zmienić,

UWAGA, po wpisaniu kodu, pownien pokazać się komunikat Results F1:0, co oznacza, że zmiana została zapisana. Możemy wtedy dać wstecz i zmieniać kolejne funkcje.

na dole wyswietalacza masz trzy przyciski. interesuje Cie ten srodkowy. wcisnij go (przejdziesz do menu tefefonu - bedzie widocznych 9 ikon - kursor zatrzyma sie na pierwszej i ikona bedzie animowana) i szybciutko wpisz te kombinacje 048263* (wlasnie podczas tej animacji). sorki, ze tak lopatologicznie, ale czasem tak najepiej wytlumaczyc .

jesli chodzi o klopot z polaczeniem to po prostu masz zle zainstalowane stery.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post