Cytat:
Napisany przez pepperman
zrob tak jak tutaj, ale na spokojnie:
Wejście do menu OPCODE:
Wciskamy klawisz menu i w czasie trwania animacji ikony zaznaczonej wpisujemy:
048263*
Jesli zrobimy to w miarę szybko, pojawi się menu OPCODE, dalej wpisujemy kody dla konkretnej funkcji, którą mamy zamiar zmienić,
UWAGA, po wpisaniu kodu, pownien pokazać się komunikat Results F1:0, co oznacza, że zmiana została zapisana. Możemy wtedy dać wstecz i zmieniać kolejne funkcje.
na dole wyswietalacza masz trzy przyciski. interesuje Cie ten srodkowy. wcisnij go (przejdziesz do menu tefefonu - bedzie widocznych 9 ikon - kursor zatrzyma sie na pierwszej i ikona bedzie animowana) i szybciutko wpisz te kombinacje 048263* (wlasnie podczas tej animacji). sorki, ze tak lopatologicznie, ale czasem tak najepiej wytlumaczyc  .
jesli chodzi o klopot z polaczeniem to po prostu masz zle zainstalowane stery.
|
Dokładnie tak robiłem, ale dzięki za sprecyzowanie. Będę się jeszcze bawił, widocznie za wolno to wpisuję, chociaż wydaje mi się, że zapierniczam jak cholera

No ale nic, trochę potrenuję i dojdę do perfekcji (przyda się na przyszłość na pisanie sms-ów

).
Ok, teraz jeszcze pobawię się z tym wszystkim na Windowsie XP Pro. Może rzeczywiśćie na tym polegał problem. Ale co mi wyszło to dam znać już pewnie jutro, bo z tego, co czytałem, to zaraz będzie dłuższa przerwa w działaniu forum.