Cytat:
|
Napisany przez prometeusz
a czy kolega próbował chociaż że tak się cieszy czy tylko słyszał z opowieści.
Bo myślę że 
|
jak napisałem w
mojej skodzie felicji 1.3

- ale mam go od poczatku kwietnia wiecej bede mogl powiedziec cnajmniej po roku jak zaliczy sie zime z tymi magnetyzerami- co prawda kupionoymi od kolesia z allegro

za 63pln +7 za przesyłkę

- a ze miałem blisko to kupiłem i debrałem osbiscie
jedyne czego sie obawiam to to ze zmiejszenia spalania spowodowane jest wzrostem temperatur- ale bede miał okazje porownac wyniki w trasie z tego czerwca z wynikami z czerwca rok temu. ale dopiero ostatnie dni czerwca
Cytat:
|
Napisany przez prometeusz
...
Wnioski wyciągcie sami - mi to odpowiada, bo zamiast wydawać 4000 do lepszego silnika, dodałem 600pln i moge prawie to samo, napewno tak samo dynamiczny start , osiągi mniejsze, lecz to naturalne, bo skoro jest jakaś blokada to i tak szybciej nie pójdzie- no może z górki 
|
a o osiagach nie pisze bo jaks nie odczułem dlategoo napiełem moze ze 2 konie

- jak dla mnie osiagi pozostały na tym samym poziomie
i jeszcze jedno - mam przeprgramwany chip - przez przypadek udało sie zadarmo - jak poszła przepustnica mechanik zaczal od chipa i sie okazalo ze t nie on ale pozostał nowe zarzadzanie mieszanka a t bylo odczowalne
i jeszcze jedno niskie spalanie jest spowodwane tym ze zadko obroty silnika osiagaja 3500-4000 sredni jezdzi sie tym samochdem 100km/h - drogi nie pozwalaja
zeby osiagi wzrosły trezba naprawde w cos zainwestrowac - ale magnes neodymowy ma moc - nie wierzysz - one pozwalaja takze oszczedzac energie elektryczna - kladziesz cóś takiego pod licznik i on zwaaaalnia - ale to ma jedna wade po jakims czasie obroty licznika zaczynaja wzrastac aby pozniej wyprzedzic nawet siebie