Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.06.2005, 21:21   #34
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
mam 832S po wymanie z zajerzdzonej 812 - miała jakbyniebyło działać ileś tam tysiecy godzin :\ - Miałem LG i Szajsunga - mam litka - a co bym teraz kupił - nic bo mam litka - z ktorym byly jedynie problemy spowodwane zanieczyszczonym srodowiskiem w jakim pracował

ale jak da mi ktos pionka albo tak chwalonego benka i jeszcze dopłaci roznice ceny czemu nie (dałem prawie 400PLN)

Cytat:
Napisany przez psotniczek1977
Według mnie nagrywarka oprucz nagrywania powinna tez dobże odwarzać płyty a z tym w necu jest różnie przewaznie z tymi bardziej porysowanymi . Jako nagrywarka nie powiem złego zdania jest OK . Czasami ja np. musze wykorzystac nagrywarke jako czytnik a NEC niestety lipna korekcja błedów w tej chwili rządzi LIEON , LG i PLEXTOR .

taaa - ludzie co wy robicie z tymi płytami, mam setki płyt cd i dvd - tylko te pozyczane maja czasem ryski - a jak cd lub dvd wraca porysowane to takie zj**by dostaje główny zainteresowany ze..... lepiej nie byc w jego skorze - a nie odposci nikt sobie moich dvd i cd na ktrych mam mnostwo nwych i ciekawych rzeczy. Mam ale nigdy nie zarabiam na tym. Jedyne na czym zarabiam to na zrobieniu kopii przyniesinej do mnie cd. Z własnych zasbw nie nagrywam mam swoje zasady - ale korekcji nie potrzebuje na takim pozimie zeby narzekac na jakis palnik czy czytnik

Ostatnio zmieniany przez polakT : 21.06.2005 o godz. 21:30
polakT jest offline