Cytat:
|
Napisany przez icemac
Panowie i Panie
wiem ze topic nie ma sensu, ale jak czytam ostatnio rady "nowych" forumowiczow typu:
"wymien litka bo to szajs..."
"wymien litka bo to gowno..."
itd. to widze ze musimy zrobic narodowa wymiane lite-onow na napedy samsung lub pokrewnych marek.
nawet Ci ktorym wszystko dziala dobrze powinni poczuc sie wrecz zobowiazani do solidarnosci na pozostalymi 
WIEC WALMY WSZYSCY DO SERWISOW I SKLEPOW ZADAJAC ZWROTU KASY LUB INNEGO DOBREO NAPEDU, ktory bedzie nagrywal nawet na zakretkach do sloikow
milego weekendu for @ll 
|
pragnę zaprotestować przeciwko kłamstwom, jakie rozprzestrzenia tutaj użytkownik icemac, rzucając aluzję, jakoby tylko
inne napędy potrafiły nagrywać na zakrętkach od słoików! ponieważ oszczerstwo wymierzone w mojego Litka uderza także we mnie osobiście! czego nie zniosę! takie kłamstwa tylko szargają dobre imię napędów Lite-On!
nie dawniej jak przedwczoraj po zmianie BIOSu nagrywałem na zakrętkach i wszystko było OK... weryfikacja przebiegła poprawnie, niestety trochę wysoki współczynnik błędów był, bo PIFy dochodziły nawet do 120 a average około ~3.05

- ktoś powie że nie jest tak źle, ale ja więcej nie nagrywam, bo jest za niski współczynnik jakości do ceny - ja kupuję te zakrętki razem ze słoikami za cenę około 2,50 za sztukę - dlatego to mi się trochę nie opłaca - a markowych słoików ostatnio nie ma na Kleparzu