22.06.2005, 22:11
|
|
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
|
Cytat:
|
Napisany przez rpl
Dziękuję za odpowiedzi, te miłem i mniej miłe. Dziękuję zwłaszcza za te, które pomogły mi w podjęciu decyzji.
Przy okazji jeszcze trochę się usprawiedliwię:
1. Takiego tematu jeszcze nie było, nie rozumiem więc skąd takie oburzenie? Chodziło mi o odpowiedź - ta, czy ta? - a nie o opis obydwu, bo to sobie poczytałem. Ale z opisów nie wynika obiektywne stwierdzenie użytkowników, która jest ich zdaniem lepsza.
2. OK, nie ten dział, ale umiejscowienie właściwego działu, tj. "Forum CDRinfo.pl > Dyskusje > DVD/VCD Forum > Ogólnie o DVD" przyznacie, że jest chyba trochę mało intuicyjne? Łatwiej było by, gdyby te poddziały nie były zwinięte, tylko zrobione było ładne drzewko z opisem kategorii, a poza tym zamiast "Ogólnie o DVD" lepiej dział nazwać "Sprzęt" - od razu wiadomo wtedy o co chodzi...
3. OK, jest przyklejona wiadomość co do tego, gdzie pytać o zakup nagrywarki, ale najpierw trzeba trafić do odpowiedniego działu (a to nie jest takie oczywiste - patrz powyżej).
4. Na koniec jednak pragnę podziękować moderatorowi, że przeniósł wiadomość do odpowiedniego działu.
Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam.
|
To tłumaczenie a w szczególności kultura wypowiedzi jest jak dla mnie bardzo przekonująca
Pomimo tego że można się doczepić o powtarzanie tematu to ja zdecydowałem się nagrodzić autora
|
|