Dyskusja: Heroes 4 pl
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2002, 23:56   #4
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Proponował bym najpierw sprawdzic w opcji szukaj ( odpowiadałem juz na tego typu posta ze 4 razy - ale co mi tam )

Yahol ma połowiczna racje Heroes4 ma SD 2.51.xx tyle ze w wersji angielskiej w polskiej juz 2.60.52 ( ech ta polska myśl się wyrywac przed peleton ) ale LG łyka i to ))

no ale posiada tez jeszcze jednego parcha - sprawdza ATIP ( kurde mam nadzieje ze nie powaliłem nazwy - najwyzej poprawie ) czyli sektory na cdr na których sa zapisane dane typu - producent, długosc, kolor etc.. Te sektory odczytac moze tylko i wyłacznie spawarka wiec płytke nalezy włożyc do cdromu i po kłopocie jezeli posiada sie tylko spawarke - to w klonie w jego katalogu jest clone tray ( taki progz ) odpalic go i właczyc opcje Ukryj nośnik CDR to ogłupi nagrywarke zeby nie czytała tych sektorów . Można uzyc tez najnowszego Safedisc-a2Cleaner-a ( ver 1.1.1 ) niestety robi tylko loaderka do gry - ale działa bez cd wtedy giera.

i jeszcze jedno nie wkładac do wersji PL cracka z innej wersji jezykowej GRA SIĘ URUCHOMI - ALE NIE SĄ ZGODNE I GRĄ DZIAŁA WADLIWIE !!!

to tyle chyba wyczerpałem juz temat ))
Sniper jest offline