Cytat:
|
Napisany przez Urelu
Mam do Was pytanie. Co wybralibyście w moim przypadku: 800x600x32 bit, high detail i włączone przyspieszanie dźwięku w dxdiag, co sprawia, że mam dźwięk w 5.1 (głośniki Logitech X-530), a może dźwięk 2.1 i 1024x768 na której się przycina. Myślałem, że ta gra jakoś będzie chodziła bez przycinania na moim kompie bo nie jest aż taki słaby: P4 3.0, 512MB ramu, GF Ti 4200 128 MB. Nie wiem dlaczego ta gra tak chodzi, może jest to kwestia konwersji z ps2 a może tego, że panowie z Rockstar nie optymalizują za bardzo kodu gry. W każdym bądź razie macie rację przyrównując prędkość działania innych gier z dużo lepszą grafiką, np. Half-Life 2, Doom 3, które na moim kompie chodzą bez przycięć w najwyższych detalach. Jak mam w moim przypadku skonfigurować tą grę, żeby w miarę dobrze działała? Co proponujecie? Acha, Y@nkee reputka leci do Ciebie bo przynajmniej już mi się nie restartuje komp podczas grania 
|
Proponuje zainstalować osobnego windowsa

. Bez antywirusów i innych programów, tylko sterowniki. Ja zainstalowałem dodatkowo (teraz mam XP MCE nie przeinstalowywany od ponad pół roku i giera sie na nim baaardzo przycina) windows 2003 i gta mi działa bez zadnego przycięcia w 1024x768x16 bit, detale very high. Przyspieszenie sprzętowe dźwięku mam włączone. Aha mój sprzęt: Celeron 2600 128KB cache, 256MB ramu, Geforce FX5200 128MB/64bit(podkręcony GPU 250@310MHz Pamięć 266@330Mhz)
POZDRO