Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2005, 01:12   #61
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_123
witam mam jeszcze jedno pytanie odnosnie neo czy da się jakoś sprawdzić ile się ściągneło juz??
Oczywiście, że się da - rozumiem, że nie masz na myśli polecanych Ci programów typu NetMeter, czy AutoConnect ? No bo w nich to wystarczy wybrać np. opcję statystyka w AutoConnect, czy Totals w NetMeter i masz wszelkiej maści dane.
Co do możliwości sprawdzenia w TP - są takie - ale niestety nie są zawsze wiarygodne, a do tego niezbyt świeże.
Metoda pierwsza (odświeżana czasem co kilka dni !!!) - najprostsza - wchodzisz na stronę www.neostrada.pl - i jako użytkownikowi Neostrady pojawić się powinna strona tzw. Serwisu Multimedialnego (czyżbyś jeszcze tam nie był ) i po lewej stronie powinna pojawić się informacja o ilości pobranych danych do dnia .... (czasem się jednak nie pojawia - lub dane są sprzed kilku dni - jak już napisałem).
Jest też druga opcja - którą odkryłem dzisiaj - ale to jest chyba ten sam licznik, tylko w innym miejscu choć dane jakby dokładniejsze - wchodzisz do swojego panelu poprzez stronę www.panel.neostrada.pl i po lewej masz do wyboru jedną z opcji: Transfer i masz dane - chyba dokładniejsze - ale tam dopiero raz byłem.

No to wiesz już chyba wszystko ?
Pomogłem może ? Jeśli tak, to napisz parę słów, jak się udało ściąganie przez emule na Neostradzie lub innym klientem - bo ja jakoś z emule miałem problemy, jak chciałem się pobawić !

Pozdrawiam
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online