Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2005, 10:42   #11
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
... A co Wy o tym myslicie?
Nie kazdy ma gust taki jak Ty. Z tego co widze jakie filmy wymieniasz to mi wiekszosc sie nie podoba. (nie pisze teraz o tych, ktore w tym poscie wymieniles ale o wszystkich jakie polecales w tym jakze dlugim temacie) Film dla mnie jest po to aby dobrze sie bawic, rozluznic, zapomniec o zyciu codziennym, ktore czasami nie jest latwe. Czy taki film jak Pregi by to uczynil? Nie wydaje mi sie mimo tego, ze go nie ogladalem i w najblizszym czasie nie zamierzam. Chociaz mozna go znalezc na moim hdd.
Poza tym duzy procent ludzi, ktorzy tam glosowali a nawet bardzo duzy. Glosowali nieobiektywnie. Swiadczy o tym film Karol...Nie ogladalerm go co prawda ale nie sadze aby to byla jakas wielka rewelacja. Gdyby go nakrecili kilka lat pozniej z duzo doza prawdopodobienstwa mozna by bylo przyjac, ze wynik bylby inny. Oczywiscie bylby nizszy.
I jesli juz chodzi o to glosowanie to lepiej by to wygladalo jakby byl podzial na kategorie. Dziwny to ranking, ktory miesza rozne gatunki filmowe. Nie wiem jak mozna porownac tragedie z sensacja, komedie z dramatem itd.
Tak samo wynik bylby inny jakby byl podzial na kategorie wiekowe wsrod glosujacych. Jak mi trzynastolatek w tym temacie poleci jakis film to nawet na niego nie spojrze. Gdy zas trzydziestolatek cos wymieni to juz mozna sie zainteresowac co ciekawego on ogladal.