ehh, widze, ze nawet tutaj nie mozna uniknac kampanii wyborczej.
Lukash: przez to, ze piszesz takie NIE POTWIERDZONE DOWODAMI bzdury, ze kwasniewksa i owsiak kradna, tylko wprowadzasz w blad ludzi ktorzy sie w ogole nie orientuja, wpychasz im do glow skojarzenia i potem jak gdzies zobacza jakas akcje charytatywna reklamowana ich udzialem, to sobie pomysla: "aha, to ta co kradnie", moze jeszcze napisz, ze caritas i pah to zlodzieje, ochojska to lesbijka, a kopernik byla kobieta. wiem, ze ucza was roznych technik perswazji na tych waszych szkoleniach i takie wciskanie ludziom bzdur do glow, to wlasnie jedna z nich. jakby ta twoja "organizacja" zrobila choc 1% tego co chociarzby owsiak, a nie tylko organizowala rajdy skinow na holenderskie statki, to moze by mi to wisialo co sobie tam krzyczycie i w jaki sposob, ale w tej sytuacji jaka jest teraz to nie moglem twoich wypowiedzi pozostawic bez komentarza.
jaka Wy macie alternatywe dla polski ?? oprocz rzucania kamieniami we wszystkich ?? chetnie sobie poczytam, wiec napisz lub daj link.
przepraszam wszystkich ktorych obrazilem moja wypowiedzia, nie bylo moim celem atakowanie kogokolwiek.
|