Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2005, 15:01   #18
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez piotrek123
Odrazu przypomniało mi się jak musiałem jechać z moją babcią do szpitala, babcia na wózku z nogą w gipsie. Dojeżdzamy do przychodni a tam przy wejściu k...a strome schody ani podjazdu dla inwalidów ani poręczy po bokach, no normalnie przychodnia dla zdrowych. Później niepodobało mi się to że wywieszają liste z nazwiskami pacjentów publicznie na drzwiach gabinetu.
ja kilka lat temu skręciłem staw od dużego palca od nogi, ten pierwszy, największy, stopa zrobiła mi się 3x taka, bolało tak, że łzy w oczacz.

pojechałem do szpitala urazowego na Solcu, musiałem dojść ze 100 metrów, z bólu się mało nie zwaliłem w gacie , patrzę a tu schody, całkiem spore schody. no ale na zasadzie trzymania się poręczy i podskakiwania na jednej nodze jakoś wlazłem.
jeszcze ciekawa była reakcja lekarzy, gdy odpowiedziałem im na pytanie czy brałem jakieś proszki przeciwbólowe - tak paracetamol, gromki śmiech i powiedzieli, że paracetamol to jest na gorączkę lub lekki ból głowy.
dostałem Tramal, po którym faktycznie nie boli, ale to opiat i człowiek jest z lekka trafiony, można się wtedy zając jakże pożyteczną w czasie choroby czynnością: spaniem

konkluzja jest taka, że jeśli do szpitala urazowego można się dostać tylko po schodach to naprawdę coś jest nie tak.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.06.2005 o godz. 23:43
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post