Cytat:
Napisany przez Patrix
Zrodlo: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...80691&ticaid=1
Ten tekst wgniótł mnie w ziemie, aż mnie swędzi prawy sierpowy na tych głupich ludzi i fujare co pisał ten tekst !!!
Porównali liceum profilowane do zawodówek - PARANOJA !!!
Wiec po jaka CHOLERE zrobili LP  wtedy wybrałbym sie do tego głupiego Ogólniaka. Technikum mnie wtedy nie interesowało bo nie było bodobającego mi się kierunku... elektronika mnie nie kręci.
Ogólniak jest raczej dla niezdecydowanych, ja WYBRAŁEM już kierunek - LP zarządzanie informacją bo TO mnie interesuje  i nie bez powodu miałem 7 godz informatyki w tygodniu. Mam normalnie ochote...
Nowa matura miała być prosta ?? BUHEHEHE i co miło im patrzac po tych %%%  Niech pierwsze to na sobie testują a kto obleje to kopa w dupe z roboty/stanowiska bo sie nie nadaje 8 )
Czytałem mature z informatyki - pytania wystrzelone w kosmos, poziom studiów... źle poukładane pytania, zadanie, które nie mieści sie na dyskietce... TO MA BYĆ DLA LUDZI ja chodze do takiego profilu i matura ma być z tego co sie uczyłem logiczne chyba....
ide na rower zrobić 50km bo po tym tekście to nie wysiedze w domu 
Moja matura z rok.... respect dla tych *****i co nami rzadza
|
witam wogóle po chyba rocznej przerwie (strarzy wyjadacze pewnie pamietają ksywe Bagjo), no fakt matura nowa załamka za maxa, ja zdaje za rok i szczerze mówiac to już mnie to powoli zaczyna schizować bo sam widziałem mature z informatyki i niestety mało to było skonektowane z prawdziwą informatyką, niby informatyk musi być dobrym matematykiem ale to co było na maturze to tak jak wspomniałeś paranoja dosłownie. A co do wyników matury, cóż, nikt nie mówi że każdy mature musi zdać, w sumie 17% może przerażać troche jednak w tej chwili matura stanowi praktycznie egzamin wstepny na studia, a jak wiadomo nie każdy też nadaje się tak naprawde na studenta więc może to i dobrze, że nie jest łatwo (dobrze dla tych lepszych niwątpliwie)
pozdro 600