Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.06.2005, 23:28   #1
shuma02
Forumator
 
Avatar użytkownika shuma02
 
Data rejestracji: 06.12.2002
Lokalizacja: Miasto Aniolow
Posty: 729
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie wiem czy aby napewno tak to sie robi...ale;

drazysz mala dziurke w arbuzie, na tyle tylko by wcisnac do niej koncowke lejku (lejka?) kuchennego, i przez nia wlewasz po troche 'utrwalacza'. wlewasz po troche, mozesz zalac lejek i poczekac az wszystko wsiaknie, po czym znowu go zalac. wiem ze taki arbuz powinienen sobie pare godzin odstac w lodowce. wtedy sie wszystko powinno rowno rozlac w srodku, no i zimny arbuz bardziej smakuje.

tak to chyba robili moi znajomi.
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online