Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2005, 21:12   #4151
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
niestety moja nagrywarka nie lubi być wyższym modelem i zrobiła masakrę z płyty

edit: dodałem do biosu 812 te płytki i się zobaczy (zapomniałem dodać auto bitsetting )

edit2: testu z wypalania 8x nie będzie, bo prawda jest taka, że moja nagrywarka nie wypala poprawnie tych płyt z szybkościami większymi niż 4x (2 płytka w koszu)

na teście widać było jak przy przejściu z 4x na 6x robi się kaszana... :\

ale wcale mnie to nie martwi, albowiem ponieważ 4x palą się świetnie i to mi wystarczy

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 29.06.2005 o godz. 22:15
ed hunter jest offline