Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Trzeba wziasc poprawke na to ze to relacja jednostronna.
|
(zobacz film) na wypowiedz policjanta jak sie mota - czy tylko ja mam takie wrazenie
- Nie możemy się opierać na kołpakach. Chodzi o przedmioty ostre, żyletki. Według mnie policjantka przeprowadziła przeszukanie zgodnie z procedurą ***8211; mówi Czachurski.-(to szef dochodzeniowki)-wiadomosc nie potwierdzona
to co teraz ktos przywlasczy sobie piwo w spozywczym - i do naga go ......
a to mnie juz mocno poruszylo HORROR
MAKABRA!Taki młody kat!
Siedemnastolatek dostrzegł idącego alejką kota. Chwycił za kamień i trafił zwierzę w głowę. Później uderzył kamieniem jeszcze kilka razy. Kot jeszcze żył, więc kat chwycił za drewnianą pałę i zaczął bić zwierzę. Potem poszedł do knajpy. Gdy wracał, zatrzymał się koło ciała zwierzęcia. Podniósł z ziemi patyczek z loda i wyłupił nim martwemu kotu oko... Zdarzenia rozegrały się w nocy z piątku na sobotę w Tarnobrzegu.
lekarz weterynarz
Liczne złamania kości, kręgów odcinka szyjnego i piersiowego, uszkodzenie rdzenia kręgowego, krwotok do jamy brzusznej spowodowany pęknięciem wątroby, urazem śledziony i nerek, liczne złamania kości czaszki z przemieszczeniem odłamków kości w głąb czaszki, zmiażdżenie mózgu, pęknięcie gałki ocznej i wypłynięcie jej zawartości spowodowane wbiciem do oczodołu na głębokość 3 centymetrów patyka od lodów