Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2005, 23:23   #14
mensir67pl
***3665;***1769;***1758;

Data rejestracji: 21.04.2004
mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Trzeba wziasc poprawke na to ze to relacja jednostronna.

(zobacz film) na wypowiedz policjanta jak sie mota - czy tylko ja mam takie wrazenie

- Nie możemy się opierać na kołpakach. Chodzi o przedmioty ostre, żyletki. Według mnie policjantka przeprowadziła przeszukanie zgodnie z procedurą ***8211; mówi Czachurski.-(to szef dochodzeniowki)-wiadomosc nie potwierdzona

to co teraz ktos przywlasczy sobie piwo w spozywczym - i do naga go ......

a to mnie juz mocno poruszylo HORROR

MAKABRA!Taki młody kat!

Siedemnastolatek dostrzegł idącego alejką kota. Chwycił za kamień i trafił zwierzę w głowę. Później uderzył kamieniem jeszcze kilka razy. Kot jeszcze żył, więc kat chwycił za drewnianą pałę i zaczął bić zwierzę. Potem poszedł do knajpy. Gdy wracał, zatrzymał się koło ciała zwierzęcia. Podniósł z ziemi patyczek z loda i wyłupił nim martwemu kotu oko... Zdarzenia rozegrały się w nocy z piątku na sobotę w Tarnobrzegu.

lekarz weterynarz
Liczne złamania kości, kręgów odcinka szyjnego i piersiowego, uszkodzenie rdzenia kręgowego, krwotok do jamy brzusznej spowodowany pęknięciem wątroby, urazem śledziony i nerek, liczne złamania kości czaszki z przemieszczeniem odłamków kości w głąb czaszki, zmiażdżenie mózgu, pęknięcie gałki ocznej i wypłynięcie jej zawartości spowodowane wbiciem do oczodołu na głębokość 3 centymetrów patyka od lodów

Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 29.06.2005 o godz. 23:50
mensir67pl jest offline   Odpowiedz cytując ten post