Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2005, 19:51   #4172
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez MZiol
Bardzo proszę o wypowiedź expertów:

jak pewnie większość z Was moim zadaniel Verbatim to bardzo dobra marka płytek i właśnie tego tyczy sie moje pytanie.

Zobaczcie moje wyniki testów i powiedzcie dlaczego jest taka duża różnica

Płytka - Verbatim DVD +R 8x BOX

Palnik - LiteOn 1633s @ 1653 CS0P (wcześniej CS0M - ale było tak samo)

pozdrawiam i prosze o wypowiedzi.
jeśli to pojedyńczy przypadek to po prostu trafiła się felerna płyta.

edit: chyba źle zrozumiałem...to ta sama płyta tylko testy wychodzą raz tak, raz owak?

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.06.2005 o godz. 19:53
ed hunter jest offline