Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2005, 19:56   #4
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jezeli ktos nie zdal matmy no to przepraszam.... ja swoja dziewczyne - *****a matematyczego uczylem przez ok. miesiac.... podstawowy napisala na 60%... do zdania wystarczylo 30% (dodam ze jest ona zainteresowana j. angielskim i to na nim sie skupiala oraz na j. polskim, matma byla - aby cos trzeciego zdac bo trzeba)

jezeli ktos nie zdal matury podstawowej z matmy (wbrew pozorom calkiem pokazna ilosc) to jest kompletnym kretynem i sie chyba nawet dwoch tygodni nie uczyl....

nie bede sie wypowiadal co do rozszerzonej bo tylko zerknalem na zadania ktore wydaly mi sie... normalne...

informatyka z tego co slysze to przekret a co do reszty... ludzie z polaka pol roku na opracowanie tematu dla porownania wczesniej trzeba bylo opracowac ok. 50 tematow (wcale nie duzo węzej) i trzeba bylo zreferowac trzy wylosowane... wiec trzeba bylo umiec wszystko a nie wybrany temacik... wypracowanie.... bajka... jak na moim egzaminie kompetencji do liceum tekscik, zroumiec go i napisac odpowiedzi na pytanka do niego, wypracowanie - opisac fragment lektory ktorej wcale nie trzeba znac bo ten fragment spokojnie wystarczy

uczyc sie a potem narzekac... mecza mnie juz tez wypowiedzi jaka to matura trudna, zla i gorsza od starej ludzi ktorzy nie widzieli starej na oczy..... zwalcie wszystko na to ze "nowa" na szybko itd. najlepiej...

edit: Patrixs: nas, starych to pewnie inni nauczyciele uczyli.... ja sie uczylem w liceum w 15sto tysiecznym miasteczku... poziomem tylko wiochy sa nizej... i co... jakos byli i Ci co nie umieli i Ci co umieli i to dobrze bo tylko z mojej klasy 6 osob siedzi na UJocie

Ostatnio zmieniany przez Predi : 30.06.2005 o godz. 20:33
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post