Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2005, 23:47   #860
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez methiu
Jeśli chodzi o ten system bootowalny to nie bardzo rozumiem, mam odpalic na drugim napedzie system ktory bedzie dzialal z płytki ??
Nad zasilaniem sam sie zastanawiałem ale wykluczyłem tą opcje gdyż nawet po odłączeniu dysku i floopa nic się nie zmieniło ;/
Jesli chodzi o tasme to tez sprawdzalem ba nawet przekladalem lecz tez bez zmian...

Może warto ten firmware zmienić na A104 ?
Jesli to ma jakieś znaczenie to nagrywarka jest ze stycznia 2005 roku ale zakupiłem ją w 29 kwietnia, wersja oem.
I jeszcze raz ponawiam pytanie czemu nagrywarka pracuje w trybie UDMA 2 a nie 4 ??
Chodzi o to, ze jezeli wezmiesz system bootowalny np. Knoppix to mozliwosc nagwywania bedziesz mial tylko przy drugim napedzie.
Wg mnie firmware nic nie zmieni, bo oczywiscie firmawary roznia sie miedzy soba ale nie az tak.
A103 byl, w moim przekonaniu najgorszy. Zmiany jednak byly subtelne.

Znajdz zaprzyjazniony komputer, albo doswiadczona osobe ktora zajrzy do Twojego komputera.

Pozdrawiam

Adach
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post