Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2005, 00:15   #402
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ManATMoon
Jak już komuś zarzucasz nieznajomoś tematu, to wytłumacz proszę, na czym ona polega - problem został opisamy prawidłowo i wynika z niego, ze TUP* ma problem z odczytem płyt wielosesyjnych.

(*) Twój Ukochany Pioneer
nie mam problemow z multisesjami na plytach cd i dvd (oczywiscie rw) palonych na pionku 108 , lg (ost modele) litkach i necu wiec nie mow ze to wina nagrywarki....

Cytat:
Napisany przez ManATMoon
A co daje Tobie podstawę do takich wniosków?
Gloryfikatora firmy Pioneer mamy tutaj jednego i na pewno nie jesteś nim Ty
do gloryfikowania pionka to mi jeszcze daleko

Cytat:
Napisany przez ManATMoon
Nie jestem pewien, czy pomoże to w Twoim przypadku, ale kiedyś to robiłem za pomocą programu do nagrywania - pokazywał mi, że są nagrane dwie sesje, kazałem więc zaimportowa sesję o którą mi chodziła i z okienka wyświetlającego zawartoś sesji metodą drag'n'drop przekopiowywałem sobie do explorera na dysk.
Ale zabij mnie, robiłem to baaardzo dawno temu i nie pamiętam, czy był to Nero czy WinOnCd i napewno chodziło o CD a nie DVD.
Jeśli to jakoś pomoże to fajnie
jesli przy dogrywaniu drugiej sesji zaznaczyl opcje nowa multisesja to jedyny swposob na zgranie tego na niektorych napedach jest taki jak opisal kolega powyzej
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 03.07.2005 o godz. 00:21
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post