Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2005, 13:43   #411
Chlopiec
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.06.2005
Chlopiec w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam! Mam! Mam!
Kochany Pioneczek.
Więc jest tak:
Pionek juz troche widzi. Pionek ma swoje zasady.
Zasada numer [nie wiem ktory numer] Pionka mowi: Nie czytam danych niestarannie mi podanych [taki z niego arystokrata].
LG sie szmaci i czyta - ale moze czasami miec lepiej wiernego sluge, ktory nawet w szambo wejdzie, zamiast arystokratycznego, ladnie wygladajacego pioneerka.

W kazdym razie- wlaczylem Nero i zaznaczylem ze chce nagrac DVD - kontynuowac multisession disc. Podalem mu parametry, by dopuszczac wszelkie dewiacje od standardu i poprosilem o otworzenie widoku na plyte. Nero sie ucieszylo i dalo mi do wyboru... 3 sesje. Kazda sesja z jedna sciezka. Trzecia sesja nie zamknieta. (w koncu na plycie jeszcze jakies 700MB zostalo). Nie wiem dokladnie co powinienem tam wybrac, ale kliknalem na te trzecia i moim oczom ukazal sie po chwili obraz z zawartoscia calej plyty - wszystkimi sciezkami, nawet tymi, co sie normalnie nie czytaly. Niestety, wszystkie pliki sa przekreslone (pewnie cos wybralem zle). Oznacza to (drogi Demku), ze nagrywarka prawdopodobnie jest w stanie wszystko odczytac, ale jej sie nie chce. Czy ktos wie jak ja poprosic, by odczytala dla mnie te dane, nie niszczac zawartosci plytki?

Pozdrawiam.
Chlopiec jest offline   Odpowiedz cytując ten post