Mam! Mam! Mam!
Kochany Pioneczek.
Więc jest tak:
Pionek juz troche widzi. Pionek ma swoje zasady.
Zasada numer [nie wiem ktory numer] Pionka mowi: Nie czytam danych niestarannie mi podanych [taki z niego arystokrata].
LG sie szmaci i czyta - ale moze czasami miec lepiej wiernego sluge, ktory nawet w szambo wejdzie, zamiast arystokratycznego, ladnie wygladajacego pioneerka.
W kazdym razie- wlaczylem Nero i zaznaczylem ze chce nagrac DVD - kontynuowac multisession disc. Podalem mu parametry, by dopuszczac wszelkie dewiacje od standardu i poprosilem o otworzenie widoku na plyte. Nero sie ucieszylo i dalo mi do wyboru... 3 sesje. Kazda sesja z jedna sciezka. Trzecia sesja nie zamknieta. (w koncu na plycie jeszcze jakies 700MB zostalo). Nie wiem dokladnie co powinienem tam wybrac, ale kliknalem na te trzecia i moim oczom ukazal sie po chwili obraz z zawartoscia calej plyty - wszystkimi sciezkami, nawet tymi, co sie normalnie nie czytaly. Niestety, wszystkie pliki sa przekreslone (pewnie cos wybralem zle). Oznacza to (drogi Demku), ze nagrywarka prawdopodobnie jest w stanie wszystko odczytac, ale jej sie nie chce. Czy ktos wie jak ja poprosic, by odczytala dla mnie te dane, nie niszczac zawartosci plytki?
Pozdrawiam.
|