Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2005, 18:41   #875
Grz3cHu
Bywalec

Data rejestracji: 28.03.2005
Grz3cHu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
"I teraz mam następujące pytanie, czy test płyty tłoczonej wypadł tak jak powinien bo zastanawia mnie to obciązenie procesora przy prędkości 8x czy czasem nie j est zbyt wywsokie ? No i transfer na tłoczonych chyba maks to 12x ?"

witam, z obciazeniem procka jest raczej wszystko dobrze bo u mnie tez tyle wypada, natomiast z odczytem plyt tloczonych powinno byc 12x max bo tak pisze na pudelku, ale u mnie takze czyta 10x max wiec nie wiem czy to wina naszych nagrywarek czy LG robi nas w balona

A co do twojego wczesniejszego problemu zwiazanego z odczytem plyt to powiem tak, ze u mnie jak narazie dobrze czyta plyty nagrane przeze mnie(ale malo wypalalem i tylko na verbatimkach), natomiast plyty nagrane przez inne palniki i z tym bywa roznie - raz czyta dobrze, raz tak jak u ciebie zaczyna od 1x i konczy na 4x, a raz wogole nie czyta ostatnio mialem jakas plytke tloczona z gazety i sie zdziwilem jak mi zaczelo czytac za predkoscia 1x, i to byla tloczona plyta!! sprawdzilem na litku ta plyte i czytalo normalnie i szybko!!
takze z tymi LG bywa roznie, jedni twierdza ze im wszystko dziala i nie maja problemow, a inni sa znowusz niezadowoleni do konca np. ja
Grz3cHu jest offline   Odpowiedz cytując ten post