Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2005, 11:23   #30
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Nie bedzie specjalnego przyrostu... nic szczegolnego nie zauwazysz, chyba ze w programach wymagajacych duzej ilosci cache, moze niektore gierki dostana wiekszego kopa?

Hmm, to już sam nie wiem :/ Myślę że na razie chyba pozostane przy moim celku i zainwestuje w lepsze chłodzenie/zasilanie kompa Kupowanie używanego proca na allegro to jednak pewne ryzyko. Nigdy nie wiadomo co się może trafić. Ale jeżeli któryś z moich znajomych będzie mial takiego lub podobnego pentiumka na sprzedaż to nie omieszkam go przetestować. Problemem mogą być również moje dotychczasowe pamiątki które mogą nie wydolić przy 133mhz. A do 256MB ram'u nie mam zamiaru wracać

@Patrix

Mam do Ciebie prośbę. Wiem że kierowanie się benchmarkiami jest bez sensu i nie zawsze odnosi się do rzeczywistej wydajności procesora ale chciałbym porównać wyniki mojego celka z Twoim pentiumem. Gdybyś mógł przetestować samego proca PCMARK'iem 2005 bylbym bardzo wdzięczny Benchmark waży dość sporo bo aż 75MB więc wszystko zależy od Twoich dobrych chęci.Ze znalezieniem programu problemu raczej mieć nie powinieneś a gdybyś potrzebował cukiereczka to chętnie podeśle