Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2005, 20:18   #12
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Szanuję Kolegę....
Kończe dyskusje bo do niczego nie prowadzi a problem pozostał.
Już taki jestem i dalej będę używał skrótów. Wszystko napisałem. Reszta należy do Kolegi.
Czekam na powtarzalne wykresy... i emocje. U kolegi widać na wykresie cały czas rosną.
Ja mam stabilne i równomierny Jitter.

To sa te dziesiatki przyczyn czy konkrety ??

Bo wyglada mi to znowu na bajki i offtop...

I znowu na przedstawiane argumenty i problemy odpowiadasz w stylu:

'Kończe dyskusje bo do niczego nie prowadzi a problem pozostał.'

A z Twojej strony polegala ona jedynie na laniu wody.

Co do emocji to wykresy nie sa warte angazowania moich emocji bo za bardzo sobie je cenie

Zreszta zawsze bylem zdania ze do wykresow trzeba podchodzic z duzym dystansem (chyba nie musze o tym przypominac), wiec strzal w emocje jest tu chyba chybiony. Ja mam do wyresow bardzo luzny, zdystansowany stosunek, co pozwala mi na ich analize bez zadnego zaangazowania emocjonalnego. Za to bedac wykresomaniakiem, pewnie probowalbym sobie tlumaczyc ich slusznosc bez wzgledu na to jak bardzo wynik odbiega od rzeczywistosci i innych wynikow. I pewnie bym sie w to chocby podswiadomie zaangazowal emocjonalnie. Na szczescie roznica w nero kompletnie mnie nie razi, bo nie przywiazuje do tego programu zbyt duzej wagi, za to dziwi mnie jak ktos na podstawie pojedynczego wykresu Nero (lub co smiesniejsze Qscana, ktory z rzeczywistoscia pokrywa sie nadwyraz RZADKO) ocena partie plyt lub nawet cala marke. Mniej wiecej takie jest przeslanie dziesiejszego kazania.

Rozbierznosci wynikow zostaly po raz kolejny pokazane i tyle na podstawie tej dyskusji mozna powiedziec.
pawelblu jest offline