Cytat:
Adik napisa***322;(a)
Laser, ZiP- gratuluje pomysłu- naprawde za***isty ten "warezowy" czat, szkoda tylko, że niektórzy nie skumali o co biega...:-D
|
Witam !
No niestety.
Zip Taz40 i cała reszta dzisiejszych czatroomowców pora aby wyjaśnić tę sprawę ***8222;wadliwego***8221; linka który tak naprawdę jest sprawny, bo znowu dojdzie do wyzwisk w moim i możliwe że nie tylko kierunku z powodu takiego głupstwa !
Tomgoo nie ma się co denerwować i wszczynać kłótni bo naprawdę nie ma o co !
Umówieni po prostu byliśmy ze wchodzimy dzisiaj na chata o godzinie 10.01
Byłem ja, Zip.Taz40,Druss,Adik,Tommyx, i paru innych, miał być mapsajm ale miał akurat ważniejsza sprawę na głowie?...w tej chwili.
Zdziwiliśmy się po prostu, że wiele ludzi było akurat na forum a nikt nie chciał wejść na Chata, więc wspólnie doszliśmy do wniosku, że jakoś trzeba Was pozostałych forumowiczów do tego spotkania na chacie zachęcić!
Wspólnie wymyśliliśmy ze gdyby nazwa Chata zmieniła się nieco to by było nim większe zainteresowanie!!
Jeśli ktoś się zawiódł ze taka świetna stonka istnieje to proszę o kolejne jush wybaczenie, ale cel tego był dobry tylko po prostu niektórzy to trochę inaczej odebrali niż powinni.
PRZESŁANIE TEGO POSTA MIAŁO BYĆ TAKIE ABY JAK NAJWIĘCEJ OSÓB ZACZĘŁO KOŻYSTAC Z DOBRODZIEJSTW NASZEGO CHATA ....
Przykro mi bardzo ze nie wyszło ....