Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.07.2005, 23:14   #14
seksoteka
Bywalec

Data rejestracji: 21.02.2003
seksoteka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jeśli ktoś ma problem z wyborem między Nokią a innymi telefonami, to chyba rzeczywiście ma problem z samym sobą. Miałem wieeeeele telefonów i nikt mi nie powie, że jest coś lepszego od Nokii. Najgorsza Nokia jest lepsza od najlepszego telefonu innej firmy!!!! A to że polifonia 32 bity? Filharmonię robisz z telefonu? Przecież on ma służyć do telefonowania, a bajerki pt. tapeta czy gierki java lub aparat foto, to są zbędne bajery dla mnie. Mam Nokię 6610i od kilku dni, przesiadłem się z Nokii 6210 po 3 latach użytkowania. Wcześniej były pedalskie siemensy, alcatele i inny chłam. Jedynie między tym udała mi się Nokia 3210. Co do Nokii: ZA > spadnie, to masz po co się schylać; intuicyjne menu, każdy model identycznie obsługujesz, bezproblemowy serwis (jeśli potrzebny), w modelach od serii 6xxxx wzwyż dopracowane oprogramowanie, dobre baterie, itd, itd, itd. PRZECIW > cena, zwłaszcza na początku promocji nowego modelu. Co do Sony i Ericssona to tych firm nigdy nie trawiłem. Pierwszej za przereklamowane produkty i ceny, a drugiej za jakieś dziwne telefony, które nie dość że wyglądały odrażająco, to jeszcze jakość ich wykonania była do bani. Teraz po połączeniu tych firm może coś się zmieniło, ale Nokia zawsze zostanie Nokią. Tyle moje zdanie, a podobne zaczyna mieć coraz więcej ludzi korzystających z telefonu, a nie puszczających "bolce" aby przypomnieć się pannie na dobranoc.

papa
luk
seksoteka jest offline   Odpowiedz cytując ten post