Dyskusja: Modem 30 kb/s ????
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2002, 18:47   #16
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

TO NIE JEST PRZEKLAMANE, ALE NIE INTERESUJE MNIE TO CZY KTOS W TO UWIERZYL CZY NIE, BO JUZ ZALAZLEM PRZYCZYNE POPROSTU GDY SCIAGNALEM TEN PLIK TO BYL ZWYKLY "FAKE" GDY SIE GO URUCHOMI TO NIE MA DZWIEKU I OBRAZU TYLKO CZARNY EKRAN, JAK NIEWIERZYSZ TO GO SAM SCIAGNIJ. A DLATEGO BYL TAKI TRANSFER BO NIKT GO NIESCIAGAL i TYLKO CHYBA JA SIE DALEM NABRAC NA TEN SHIT. pisze duzymi literami bo gdy widze jakiegos paputa to mi sie zygac chce. Paput, prawda jest tak ze co by mi to dalo ze klamie pomysl. Napisalem bo mialem problem i juz wiem czego to jest przyczyna.
Dzieki ZIP ZA odpowiedz.
A tego screena dalem wam dla dowodu. I wali mnie to czy w to uwierzylscie czy nie.
Stary nie tak ostro, jak nie możesz sobie dać rady z nerwami to nic już nie pisz, a jeżeli piszesz to pomyśl przez chwilę. Użyte przezemnie sformułowanie "przekłamanie" dotyczyło nieprawdziwych danych podawanych przez system lub program, a nie było posądzeniem o kłamstwo. I nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz.

PS. Taki szybki transfer nie wynikał z tego że nikt pliku nie ściągał, tylko z faktu iż być może była to "podpucha" i plik miał sztucznie zawyżoną pojemność. W tym przypadku mechanizmy zliczające i podające takie parametry jak, transfer, estymowany czas ściągnięcia itp. po prostu mogły zgłupieć. Faktyczny niewidoczny dla Ciebie transfer na pewno był na poziomnie na jaki pozwala modem i łącze.

Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 01.09.2002 o godz. 23:30
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online