Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2005, 03:02   #2
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pietrek ! Znaczy Piterniel ziomu Troszeczke po pierwsze wyLOOZUJ Moze i kolezanka robi sobie chata ale po to jest tem temat chyba poniekad... takie jak to nazwal jeden z ziomali poprzednikow "******enie farmazonow" i TO TU MA BYC. Wszedzie jest miejsce na SMIETNIK... albo powinno byc Pietrek nasze forum jest dosyc DUZE jest kilka dzialow, mnustwo topicow i jesli TEN ci przeszkadza czy wypowiedzi w nim, OMIN GO..... Mi osobiscie tez on nie podchodzi do konca i to jest 1 moja wypowiedz w nim....Ale trza sie wylooozowac. FORUM to nie moja czy twoja wlasnosc ale NASZA, GRUPOWA, GLOBALNA, USEROW. Nigdy nie bedzie tak ze kazdemu wszystko przypasuje ale trza byc troszku tolerancyjnym. NIE WIEM NIE CZYTALEM postow KOLEZANKI ale mysle ze jesli nikogo nie obrazila itp to moze byc....

Do KOLEZANKI @malaczarna tak jak napisalem wczesniej NIE SLEDZILEM twoich postow i jesli twoje LOOZNE i tak jak tu pisza NIC DUZO nie wnoszace wypowiedzi nie wychodza POZA ten TOPIC to jak dla mnie moze byc. PO TO ON TU CHYBA miedzy innymi JEST . Dla BZDUREK *******EK.... Ale jesli z innych topicow ktore maja okreslony TEMAT robisz chata no to juz tak nie powinno byc i nad tym powinnas sie zastanowic.....

Wiec obie strony QUITE PLEASE pokazcie ze umiecie kulturalnie wyrazic swoje opinie i ze jestscie tolerancyjni a nie skakajcie sobie do gardel bo to NIE LADNIE !
Mysle ze wiecej juz nie powinniscie pisac o "TYM PROBLEMIE" a jak cos dokonczcie PRV bo niepotrzebnie sie psuje atmosferka na forum i jeszcze do tego wciagnac sie moga inne osoby OKI ! No Buzka dla was obu ( no moze Pietrek dla ciebie ze zrozumialych wzgledow USCISK DLONI
JEST looz, wyLOOZuj sie i TY !

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline