Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2005, 07:40   #1839
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Nie wiesz ile mam lat i nikt tego nie wie z forum. Kierując się uzupełnionym profilem (czy poprawnie i bez błędów tego nie potwierdze) wywnioskowałaś(?) - wierzysz we wszystko co napiszą? że mam operając się o karte usera 17 lat i w tej chwili podeszłaś do sprawy olewczo. Prawda co mi jakiś dzieciak będzie mówił co mam robić? Moge tutaj potwierdzić TAK MAM 17 LAT i to nie zmienia faktu, że możesz mnie tak traktować. "dalam sobie spokoj jak zobaczylam ile on ma lat" widzę tutaj wyraz beszczelności i ideii im młodszy tym głupszy, mniej doświadczony. Pokolenia się zmieniają ludzie, ich poglądy, inteligencja, różne rzeczy są inaczej postrzegane. Na forum jestem Piterniel osoba bez płci - poprostu virtualny człowiek. Po niku zwaracają się do mnie w rodzaju męskim.
Podsumowując jeden fakt zmienia wszystko wiek? Przez 17 lat można bardzo wiele się nauczyć, odetnijmy wszystkim <20 lat internet niech chodzą do szkoły i się edukują z podręczników, a internet, fora zostawimy tym lepszym(?) >20. Lepszym znaczy mądrzejszym, mających wpływ, mogącym wypowiadać się i krytykować.

Za przeproszeniem odczułem to tak
Masz 17 lat?! Haha.... Spier... gówniarzu co ty tutaj masz do gadania jestem starsza i mi możesz naskoczyć

Twoja wypowiedź mnie poprotu przytłoczyła.
O tu się muszę zgodzić (choć i we wcześniejszych Twoich wypowiedziach jest dużo racji - przede wszystkim gratuluję odwagi poruszenia takiego tematu) - ocenianie ludzi i ich wypowiedzi na podstawie wieku jest bardzo płytkie i w praktyce po prostu głupie. A chwytanie się takiego argumentu przy rozmowie już załosne..

Co do osoby małejczarnej na forum... Jak już kiedyś przy okazji napisałem - kilka razy przerabialiśmy już tutaj coś takiego. Na forum jest jest kilkuset w miarę aktywnych użytkowników, z których wszyscy to mężczyźni i nic dziwnego, że jak pojawia się kobieta, to powoduje pewne zamieszanie - zainteresowanie. Nie inaczej jest tym razem i tak samo będzie przy każdym następnym. Ja też widzę, co się dzieje, chociaż nie uczestniczę aktywnie w tych rozmowach (wybaczcie, ale z takich... "flirtów" to ja już jakiś czas temu wyrosłem..), ale zakładam, że jak za każdym razem w przeszłości, tak i teraz to po prostu przejdzie samo.

Do samej małejczarnej mogę powiedzieć jedno - nie traktuj wypowiedzi Piterniela jako ataku na swoją osobę, ale co najwyżej na sposób, w jaki prezentujesz się na forum. A ten niestety nie odbiega zbytnio od tego, co zostało napisane. Jeśli uważasz, że jest inaczej, skorzystaj z opcji przeglądania ostatnich postów użytkownika i przyjrzyj się im. Prawdopodobnie sama wtedy stwierdzisz, że po prostu na ich podstawie można odnieść takie wrażenie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline