Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2005, 12:33   #4
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ehh...
Po pierwsze: sprawy tego typu, sprawy prywatne do których napewno należy jakieś ponad 20 ostatnich postów należy rozwiązywać "poza areną", macie od tego PW żeby wyjasniać sobie takie i inne "niepokojące" sprawy. To co teraz się dzieje to przypomina odbijanie piłeczki i psuje ogólną atmosferę jaka tu panuje.
Po drugie: jest to forum o tematyce nagrywania ale jakbyśmy rozmwiali TYLKO o LG'kach, LiteOn'ach, Nero, Alcohol'u (tym 120% ), SecuRom'ach itd. to tak jakbyśmy przez 24h stali na jednej nodze. Dlatego jest Off Topik aby od tej głównej tematyki odbiec, porozmawiać na luźne tematy, w tym dziale "spotykają się" dyskusje różnego pokroju, dużo jest wątków dotyczących hardware/software ale są wątki których nie można przydzielić do grupy IT. Ten wątek (Imprezka) powinien być traktowany jako wątek zapoznawczy a to jak ktoś to zrobi to już jego sprawa, no ale fakt faktem, że z tym konkursem, zdjęciem, "obcałowywaniem" to lekka przesada ale nikt nikomu niebędzie bronił wypowiadania się w tym temacie. Zapewne jakby wątek wylądował na Śmietniku (i tak chyba będzie trzeba zrobić ) to niebyłoby tych ok 20 postów
Po trzecie: @Piter, nie patrz na ilość postów/reputek i nie baw się w detektywa Na forum niema jakiegoś tam współczynnika ratio, że ja pomogę Tobie ale Ty musisz pomóc mi. Jeżeli mam jakiś problem to się nim podziele z innymi i bedę liczyl na pomoc, jezeli zobaczę, że ktoś ma problem na który znam rozwiązanie to poprostu odpisuje. Ktoś kto się rejestruje nie jest przecież odrazu specem w tej dziedzinie. Niema tu wytycznych typu "W ciągu 7 dni od rejestracji musisz założyć 10 tematów związanych z nagrywaniem"
Po piąte: @mała, napisałaś mi priva związanego z Twoim odejsciem. Jednak wypowiedziami Piter'a niema co się załamywać. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na jakiś temat. Czasami te opinie doprowadzają to takich a nie innych reakcji. Jak już przekonaliśmy się jesteś kobieta rozrywkowa (chyba w pełnym tego słowa znaczeniu) ale niech ta "rozrywkowość" nie zasłania Ci działów w kategorii Nagrywanie, może ich tematyka jest Ci odległa ale wystarczy się "wczuć" w te klimaty

Kiedyś Papież Jan Paweł II powiedział takie słowa: "Człowiek jest wielki nie przez to co ma, nie przez to kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi"

Narazie tyle odemnie
Qrde herbata mi "zamarzła" ide sobie zrobic nową