Cytat:
Marius_The_Mad napisa***322;(a)
Kupujesz płyty po 90 groszy ? Powodzenia :-D
|
Jak sa po 90 groszy to nie znaczy ze soa do dupy, ty pewnie kupujesz tylko verbatimy ktore sa troche lepsze od tych tanich, a przeciez kazda plyta jest zbudowana tak samo, kazda gdy bedzie zle przechowywana to sie zniszczy. Ty pewnie myslisz ze gdy kupujesz najlepsze plytki bo najdroze a w rzeczywistosci placisz za nazwe plytki(tak jak adidas). Ty chyba nigdy tego nie zrozumiesz, ze plytki sa takie same roznia sie tylko nieznaczenie bo ty napewno gdy sobie kupiles plytke za 1 zlo to jej nie szanowales bo byla tania a gdy sobie kupisz taka za 3 zl to ja szanujesz trzymasz w pudelku bo jak ja stracisz to stracisz 3 zl, anie nie 1zl. I nie mow mi zebym sobie testy poczytal bo mnie testy nie interesuja, bo gdy ja kupuje plytki to sam oceniam je wedlug wlasnej skali. Co z tego ze wystepuje na nich wiecej bledow, zminejsz szybkosc w koncu na gieldzie nie stoisz i nie potrzebujesz 500 plytek na dzien. Ty jestes z tych ludzi, ktorzy sobie mysla ze im drozsza plyta tym lepsza, doradze ci cos kupuj sobie do nagrywania plyty RW 24x one sa chyba najdrozsze i pewnie wedlug ciebie najlepsze.